Strani nogometna lošem glasu

Kontroverzni nogometaš nakon velikog skandala s Karleušom i izbacivanja iz reprezentacije otvorio dušu: Skupo sam platio sve greške u životu...

Piše R.R.
2018-11-15T214107Z_2114467979_RC1AA5D74090_RTRMADP_3_SOCCER-UEFANATIONS-AUT-BIH.JPG

Tri mjeseca je izvan nogometnih travnjaka, a punio je stupce svih medija, bio zvijezda portala u regiji zbog svojih skandala. Platio je skupio takvu "popularnost" i belgijskim je medijima otvorio dušu. Ognjen Vranješ je sliku "lošeg momka" dosta pogoršao svojim postupcima. Na udaru je navijača zbog tetovaža Republike Srpske i četničkog vojvode Momčila Đujića, zbog svojih statusa po društvenim mrežama došao u sukob sa suigračima iz reprezentacije, a vrhunac je skandal s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Izborniku Robertu Prosinečkom jedino što je preostalo je zahvaliti mu se i otkazati pozive za reprezentaciju. I sam je osjetio u Anderlechtu da nije baš dobro prihvaćeno njegovo eksponiranje, posljednji je dvoboj odigrao prije tri mjeseca.

- Želim reći da se moje greške preuveličavaju zbog čega se osjećam kao žrtveni jarac. To je nepravedno, skupo sam platio sve greške u koracima koje sam napravio. Samokritičan sam i znam da ono što se događalo posljednjih mjeseci nije bilo dobro za mene - kazao je Vranješ i dodao:

- Nemam problem sa slikom "lošeg momka" koja se stvorila o meni. Možda ja to i jesam, svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to ne mogu promijeniti, a ne želim se previše baviti onim što netko misli o meni - kazao je Vranješ.

Vranješ je za reprezentaciju BiH debitirao još 2010. godine, a ukupno je nastupio 39 puta u dresu "zmajeva", posljednji je bio protiv Austrije u Beču sredinom studenog prošle godine.

#NOGOMETAš#AFERE#OGNJEN VRANJEš#JEENA KARLEUšA