StoryEditorOCM
Strani nogometmeđu najplaćenijima

Klub se pod svaku cijenu želi riješiti bivšeg Vatrenog, problem im je njegova ogromna plaća

Piše SN
26. srpnja 2024. - 15:58

Francuski prvoligaš Lyon iznimno je aktivan u ljetnom transfer mercatu. Prošlosezonska šestoplasirana momčad prvenstva uložila je već 134 milijuna eura na pojačanja, no za sada je u drugom smjeru ostvaren samo jedan izlazni transfer, u kojem je Skelly Alvero napustio klub za nešto manje od pet milijuna eura.

Ugledni L‘Equipe navodi kako klub sada treba prikupiti čak 100 milijuna eura u prodajama kako bi nadoknadio raskošno trošenje koje se odvilo ovog ljeta. Kako bi se ubrzao proces uštede novca, Lyon je spreman raskinuti ugovore s nekim svojim igračima, a prvi u redu je, prema navodima, Dejan Lovren, prenose Sportske novosti.

image
Olivier Chassignole/Afp

Bivši hrvatski reprezentativac nije otputovao na pripreme s momčadi u Austriju, te klub sada aktivno pokušava postignuti dogovor o raskidu kako bi se uštedjelo nešto od 400 tisuća eura mjesečne plaće koju Lovren prima u posljednjoj godini ugovora.

Također se navodi kako je Lovren jedan od najplaćenijih igrača u klubu, tako da bi svakako njegov ostanak bio veliki trošak za Lyon, koji očito više nije zainteresiran za njegove usluge...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 15:57