StoryEditorOCM
Strani nogomettvrdi bild

Klauzula ‘teška‘ 60 milijuna eura: Chelsea dovodi napadača Leipziga i francuskog reprezentativca Christophera Nkunkua

30. rujna 2022. - 18:17
Real Madrid‘s Uruguayan midfielder Federico Valverde (L) fights for the ball with Leipzig‘s French midfielder Christopher Nkunku during the UEFA Champions League, Group F, first leg football match between Real Madrid and RB Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 14, 2022. (Photo by Thomas COEX/AFP)Thomas Coex/Afp

Nogometaš Leipziga i francuski reprezentativac Christopher Nkunku karijeru će nastaviti u Chelseaju, tvrdi njemački list Bild.

Bild tvrdi da je francuski napadač uspješno prošao tajne liječničke preglede u Frankfurtu u prisustvu Chelseajevih liječnika. Transfer će biti realiziran u srpnju sljedeće godine, a Chelsea će najvjerojatnije aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru između Nkunkua i Leipziga koja iznosi 60 milijuna eura.

List ističe kako postoji mogućnost da Francuz u Chelsea stigne u siječnju, a čelnici londonskog kluba pokušat će u pregovorima s upravom Leipziga smanjiti odštetu za francuskog nogometaša.

Nkunku (24) je stigao u Leipzig 2019. godine iz Paris Saint-Germaina, a za njemački klub odigrao je 147 utakmica i postigao 53 gola uz 48 asistencija. Za reprez...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:21