StoryEditorOCM
Strani nogomet‘zviždali su mu‘

Kapetan Maroka progovorio o situaciji s Halilhodžićem: ‘S Vahidom smo došli do točke na kojoj je postalo komplicirano...‘

Piše SPORT SD
27. prosinca 2022. - 10:57

Kapetan marokanske reprezentacije Romain Saïss nakon povijesnog uspjeha osvrnuo se na situaciju koja je prethodila njihovom putu na Svjetsko prenstvo. Izjavio je da osjeća zahvalnost prema Vahidu Halilhodžiću, ali da je situacija bila toliko komplicirana da je razlaz bio neizbježan.

Podsjetimo, Halilhodižić je smijenjen s funkcije izbornika Maroka tri mjeseca prije početka Mundijala nakon sukoba s najvećim zvijezdama momčadi, a 32-godišnji stoper Bešiktaša objasnio je što se događalo u tom periodu.

"S Vahidom smo došli do točke na kojoj je postalo komplicirano, čak i za njega osobno, jer su mu zviždali na svakom putovanju. To se stalno osjećalo među reprezntativcima. Kada igrate u Maroku i čujete da zvižde na njegovo ime, to utječe na sve i unosi napetost. Ali ne smijemo zaboraviti da nam je osigurao plasman na SP i moramo mu biti zahvalni", rekao je Saïss.

image
Tom Dubravec/Cropix

Halilhodžić nije htio komentirati najveći rezultat u povijesti marokanskog nogometa, ali i aftričkog nogometa općenito, ali je nedavno poručio da su mu oduzeli ponos i da to ne može zaboraviti ni oprostiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 04:37