StoryEditor

Kapetan Arsenala poslao pismo navijačima: Poručili su mi da će mi ubiti ženu i polomiti noge

Piše PSD
1. studenog 2019. - 11:14

Arsenalov kapetan Granit Xhaka oglasio se prvi put nakon što je prošlog tjedna provocirao navijače, bacio traku, skinuo dres i otišao u svlačionicu nakon što je zamijenjen tijekom susreta s Crystal Palaceom. Njegovo pismo kojim se obratio navijačima "topnika" objavio je Arsenal na društvenim mrežama.

- Nakon što sam uzeo malo vremena i hladne glave sagledao sve što se dogodilo prošlog tjedna, odlučio sam pojasniti o čemu je riječ radije nego da sam objavio neki kratak odgovor.

Ono što se događalo tijekom izmjene me jako pogodilo. Uvijek sam volio ovaj klub i za njega sam davao sto posto na terenu i izvan njega. Strašno su me pogodile uvrede na društvenim mrežama i osjećaj da ljudi ne razumiju kroz što prolazim. Govorili su mi da će mi slomiti noge i ubiti ženu, poželjeli da mi kći dobije rak. To me strašno razljutilo, a točka usijanja dogodila se nakon reakcije publike dok sam odlazio s terena.

Cijela situacija me ponijela i svojom reakcijom sam uvrijedio onaj dio navijača koji je uvijek uz klub i koji mene i moje suigrače pune pozitivnom energijom. To mi nije bila namjera i zbog toga im se ispričavam.

Nadam se da ćemo svi zajedno ponovno početi poštovati jedni druge. Nadam se da ćemo krenuti naprijed u pozitivnoj atmosferi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. ožujak 2021 16:04