StoryEditorOCM
Strani nogometfifa odlučila

Kaos u Tottenhamu: nakon što su otpustili Contea, zbog financijskih malverzacija im je suspendiran i sportski direktor

Piše SPORT SD
29. ožujka 2023. - 13:32

Da nevolja nikad ne dolazi sama, svježe je dokazano na sjeveru Londona. Nakon što se Tottenham rastao od Lige prvaka, a zatim i od Antonija Contea, uslijed izljeva bijesa na press konferenciji poslije remija sa Southamptonom, klub su pogodili novi gorući problemi, pišu Sportske novosti.

Fabio Paratici, sportski direktor kluba, gotovo sigurno morat će odstupiti s pozicije zbog suspenzije. Nakon što je Juventus nedavno kažnjen oduzimanjem 15 bodova, zbog financijskih malverzacija, bivši i aktualni klupski operativci dobili su oštre kazne. Najdužu suspenziju od svih 12 okrivljenika, dugu 30 mjeseci, dobio je upravo Paratici, a iako se ta odluka prvenstveno odnosila na djelovanje u Italiji, ona će sada, prema odluci Fife, vrijediti u cijelom nogometnom svijetu.

Još jučer Talijan je za klupsku stranicu komentirao smjenu Contea, a sada je izgledno kako će i on ostati bez posla.

U Staroj dami bio je 11 godina, dok je u Spurse je stigao u ljeto 2021., a njegova sudbina na Otoku, kao i općenito u svijetu nogometa, bit će poznata u idućim danima. Kako stvari stoje, situacija u klubu Ivana Perišića daleko je od idile...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 09:56