StoryEditorOCM
Strani nogometTEMPI PASSATI

Kakvo je ovo vrijeme došlo, slavni Juventus nema novca i dovodi igrače za - nula eura!?

Piše R. R.
9. ožujka 2024. - 07:01

Prema svemu sudeći Juventus će i ove sezone ostati bez titule prvaka Italije. Na dobrom putu da ga osvoji je Inter koji je prije tri godine i prekinuo niz Juventusa. "Stara dama“ želi popraviti svoje rezultate naredne sezone i biti konkurentnija. Međutim, ne žele baš "odriješiti kesu“. Stoga će, kako prenose mediji u Italiji, na radaru imati dva zanimljiva nogometaša koji će na ljeto imati slobodne papire, odnosno, moći će doći besplatno u redove momčadi iz Torina.

Iako je vrlo jasno da će se Juventus vratiti u Ligu prvaka, jasno je i da budžet za prijelazni rok neće biti baš veliki. Sportski direktor Juventusa Cristiano Giuntoli se zato okrenuo dovođenju igrača za koje neće morati platiti niti jedan euro.

Prema onome što prenosi CalcioMercato.it među igračima koji se uklapaju u ovaj parametar je i Brazilac Felipe Anderson. Osim ugovorne situacije i želje da okuša dalje od Lazija, 30-godišnji napadač privlači svojom svestranošću i bogatim iskustvom u calciu. U dresu Lazija nastupio je na čak 313 utakmica, te je postigao 56 golova uz 63 asistencije.

Englez Lloyd Kelly također je na radaru Juventusa i na ljeto bi mogao obuči dres kluba iz Torina. Čini se da će 25-godišnji defenzivac napustiti Bournemouth na ljeto i Juventus bi ga rado dočekao u svoje redove. U ovom slučaju, "bianconeri“ će morati svladati jaku konkurenciju u vidu Milana i Newcastlea koji su također zainteresirani za ove igrače.

image

Felipe Anderson

AFP
image

Lloyd Kelly

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:26