StoryEditorOCM
Strani nogometpropala misija

Jurićev pomoćnik ponovno ‘uhvaćen‘, očito mu ne leže tajni zadaci. Policija ga je zatekla među drvećem..

Piše Gradimir Đukarić/SN
26. veljače 2024. - 10:13

"Špijunska" afera nasmijala je Serie A. Pomoćnik Ivana Jurića u Torinu Michele Orecchio uhvaćen je u misiji špijuniranja treninga Rome samo dan uoči njihovog međusobnog prvenstvenog ogleda. Orecchiova misija propala je u nedjelju oko 16 sati kada ga je redovna policijska ophodnja zatekla skrivenog među drvećem u blizini sportskog centra Bernardini - pišu Sportske novosti.

Jurićevom pomoćniku očito ne leže tajni zadaci jer ovo mu je već drugi puta u manje od godinu dana da je uhvaćen u špijunaži. Zanimljivo, oba puta u kampu Rome. Ista stvar se dogodila prošlog travnja, kada je Michele Orecchio uhvaćen dok je uz pomoć drona špijunirao trening koji je tada vodio José Mourinho.

Tada je Mourinhov pomoćnik Nuno Santos bio je taj koji je iznenadio špijuna i, nakon što ga je otkrio, čak otkazao trening. U nedjelju, pak, Daniele De Rossi i njegov stožer nisu bili svjesni da ih Orecchio prati sve dok ih o tome nije obavijestila policija.

Roma i Torino danas, inače, igraju utakmicu 26. kola Serie A koja bi mogla usmjeriti borbu za europske pozicije. Roma, naime, drži posljednje mjesto koje vodi u Europu, odnosno u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, sa pet bodova prednosti ispred Torina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:13