StoryEditorOCM
Strani nogometnova ‘devetka‘

Jose Mourinho pronašao novog napadača za Fenerbahče: znači li to da je sada Džeko korak bliže Hajduku?

Piše SN
16. srpnja 2024. - 21:43

Jose Mourinho je u Fenerbahčeu tražio novog centralnog napadača i u utorak ga je definitivno pronašao.

- Postigli smo načelni dogovor s turskim reprezentativcem Cenkom Tosunom, koji dolazi u Istanbul kako bi obavio liječnički pregled i dovršio pregovore oko transfera - objavio je Fener.

Tosun je u međuvremenu stigao i postat će novi igrač Fenera. Igrač rođen u njemačkom Wetzlaru klasični je centarfor, ima 33 godine i veliko iskustvo iza sebe (Eintracht Frankfurt, Gaziantepspor, Bešiktaš, Everton, Crystal Palace). Stiže iz redova gradskog rivala Bešiktaša u kojem je bio od 2022. do 2024. i koji je napustio kao slobodan igrač, prenose Sportske novosti.

Feneru je trebao novi napadač nakon što je Michy Batshuayi otišao u Galatasaray pa je od visokokvalitetnih devetki u momčadi ostao tek Edin Džeko. Znači li potpis igrača koji je igrao na Euru i za Tursku ukupno odradio 53 nastupa uz 21 pogodak da bi Džeko ipak mogao doći u Hajduk? Ne nužno jer Fener s Mourinhom ima velike ambicije, a za to mu je potreban širok kadar, dvojica devetki koje garantiraju velik broj golova. To su trenutačno tek Džeko i Tosun...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. kolovoz 2024 10:48