StoryEditorOCM
Strani nogometnije idealno

Jim Ratcliffe odabrao novog trenera za Manchester United, navijačima je odmah postalo loše

Piše R. R.
19. ožujka 2024. - 20:42

Investitor Uniteda Jim Ratcliffe svjestan je da navijači žele korjenite promjene kako bi se United vratio na staze stare slave, a navodno je već odabrao novog trenera za „crvene vragove“.

Prema pisanju brojnih medija u Engleskoj, Ratcliffeov prvi izbor je Gareth Southgate, izbornik Engleske. Ratcliffe je uvjeren da može imenovati na kraju sezone Southgatea novim trenerom, odnosno čim se završi Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Southgate odavno u reprezentaciji igrače Uniteda Lukea Shawa, Marcusa Rashforda i Harryja Maguirea i ima blizak odnos s Unitedovim novim direktorom, Danom Ashworthom, koji je nedavno napustio svoju dužnost u Newcastle Unitedu.

Bit će sigurno promjena u Manchesteru, ali mišljenja navijača Uniteda glede Southgatea su podijeljena. Ima dosta onih koji su skeptični i smatraju da Engleska pod njegovim vodstvom ne igra dobar nogomet, te da takav čovjek ne bi donio dobrog ni „crvenim vragovima“.

Što se Erik Ten Haga tiče, Nizozemac je imao pozitivnu prvu sezonu na klupi Uniteda jer ih je vodio do finala FA kupa, finala Liga kupa i plasmana među četiri najbolja Premiershipa, ali trenutna sezona zaista je loša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:10