StoryEditorOCM
Strani nogometNisu ga obranili

Je li ovo kraj karijere: nakon skandala je zaradio suspenziju, no prava ga kazna tek očekuje

Piše R. R.
5. ožujka 2024. - 22:13

Iako su ga neki bivši suci, a sada stručni eksperti branili i govorili da je donio ispravnu odluku, Jesus Gil Manzano suspendiran je nakon skandala koji je napravio na utakmici između Valencije i Real Madrida.

Real Madrid je na toj utakmici imao dva gola zaostatka nakon pola sata igre, ali niti u jednom trenutku nisu gubili nadu da mogu do pozitivnog rezultata. Uspjeli su u posljednjih petnaestak minuta ući s rezultatskim egalom, te su krenuli po sva tri boda, ali na kraju im je pobjeda praktički "ukradena".

Još uvijek Španjolska bruji o svemu što je na utakmici između Valencije i Real Madrida uradio Manzano, a najveća greška je naravno to što je svirao kraj dok je lopta išla prema Bellinghamu koji je postigao gol.

Nakon što je svirao kraj igrači su nastavili igrati jer od velike buke uopće nisu čuli da je sudac nešto svirao. Bellingham je postigao gol, krenuo sa slavljem, a onda je uslijedio šok za njega i njegove suigrače. Manzano je pokazao da od gola nema ništa i da je svirao kraj utakmice, a igrači Real Madrida odmah su ga opkolili i krenuli s prigovorima. Bellingham je najgore prošao. Nakon što mu nije priznat pobjednički gol, dobio je izravan crveni karton zbog prigovora.

Sudačka komisija Saveza donijela je odluku da Manzana kazni s dvije utakmice suspenzije dok mu ne bude izrečena konačna presuda koja će biti još teža. Veliko je pitanje kada će Manzano ponovo dobiti priliku suditi neku od utakmica u Primeri nakon onog što je uradio prije nekoliko noći na Mestalli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:36