StoryEditorOCM

Ivan Rakitić se oglasio emotivnom objavom: Brate, bila je čast... Prijatelj za cijeli život, veliki zagrljaj

Piše Sport SD
10. listopada 2024. - 07:30

Nakon što je legendarni igrač Španjolske i Barcelone objavio kraj akrijere, Andres Iniesta je dobio brojne poruke nogometaša, a među njima se našla i poruka Luke Modrića koji mu je poručio kako mu je bilo zadovoljstvo i poželio sreću.

"Čestitam ti na karijeri. Bilo mi je zadovoljstvo. Sretno u novom razdoblju života", napisao je Modrić uz njihovu zajedničku fotografiju, a Iniesta mu je odgovorio:

"Puno hvala, majstore!"

image

Iniesta

Gabriel Bouys/Afp

Modrić je bio njegov rival i dresu madridskog Reala, a suigrač mu je bio hadukovac Ivan Rakitić. Ivan je ‘pustio‘ u eter emotivnu objavu na svome Instagramu.

- Brate, želim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji u novoj fazi života. Bila mi je čast i zadovoljstvo dijeliti s tobom silne trenutke na terenu svih ovih godina. Osvajati sve te trofeje, ali i više od svega uživati s tobom i obitelji izvan terena. Prijatelj za cijeli život, veliki zagrljaj - napisao je Rakitić.

S Iniestom je Rakitić u dresu Barcelone zajedno odigrao čak 136 utakmica. Kada je Barcelona razmišljala o tome da pusti Ivana Rakitića, krajem 2019. oglasio se po tom pitanju i Iniesta koji je tada nosio dres japanskom Kobea.

- Ne bih ga pustio. Osobno ga smatram izvrsnim igračem. Ono što je radio cijelo ovo vrijeme je bilo veličanstveno. Ove godine nema istaknutu ulogu koju je imao prije, ali to ne znači da nije sjajan igrač - dodao je Iniesta.

A kada se Iniesta 2018. optaštao od dresa Barcelone, biranim je riješima o njemu govorio novopečeni hajdukovac.

- Ako ne volite Iniestu, onda ne volite nogomet - rekao je tada Rakitić za beIN Sports.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 08:12