StoryEditorOCM
Strani nogometžuta minuta

Ivan Jurić kažnjen zbog jezivih prijetnji: Talijani suspendirali hrvatskog trenera i ‘udarili‘ ga po novčaniku

Piše Sport SD
5. ožujka 2024. - 17:36

Subotnji remi Torina i Fiorentine (0:0) obilježilo je i isključenje domaćeg trenera - Ivana Jurića. Hrvatski stručnjak zaradio je crveni karton u završnici susreta, nakon što je ušao u raspravu s trenerom Viola, Vincenzom Italianom. Kao što smo pisali prije dva dana, Jurić je, prema navodima talijanskih medija, kolegi na suparničkoj klupi pokazivao gestu prema vratu, govoreći: "Prerezat ću ti grlo".

Dva dana nakon incidenta, Serie A objavila je kaznu za trenera Torina. Jurić je zbog "žute minute" dobio dvije utakmice suspenzije, a morat će platiti i 15 tisuća eura novčane kazne, prenose Sportske novosti.

Iako je na terenu bilo napeto, dva su se trenera našla pred kamerama nakon utakmice, a Jurić se ispričao zbog incidenta.

- Ovakve stvari se događaju kada vam je adrenalin u krvi. Raspravlja se oko sitnica. Vincenzo je moj prijatelj, ali bilo je puno tenzija - rekao je Jurić nakon utakmice. Bio sam zao prema njemu. Pretjerao sam i s pravom sam izbačen - rekao je Jurić, a Italiano je u dobrom raspoloženju prihvatio njegove riječi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:25