StoryEditor
Strani nogometHoće li biti dovoljno

Inter taži Icardijeva nasljednika: u novi 'transfer-paket' je uključen i hrvatski reprezentativac

Piše R.R.
21. svibnja 2019. - 01:38
2019-05-13T205240Z_519127423_RC1DFBF42670_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY-INT-CHV.JPG

Bliži se vrijeme prijelaznog roka, vrijeme kada će se "pouzdane" informacije izmjenjivati kao na traci. Kombinacije sa svih strana, najave, a kada se na kraju podvuče crta vidjet ćemo koliko je toga bilo "fake news".

Jedno je pak sigurno, u Interu su svjesni da će jako teško zadržati hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, zainteresiranih je puno i na Giuseppe Meazzi gledaju kako iskoristiti financijski potencijal. Iako je imao i boljih sezona Perišić je izuzetno zanimljiv, posebno klubovima na Otoku, njegov stil igre je lako uklopiti u engleski nogomet.

Manchester United je klub koji je već otprije zainteresiran za Perišića, a s obzirom na to da u Interu se žele nekako riješiti i Maura Icardija iskoristili bi hrvatskog reprezentativca u razmjeni s Englezima. Naime bit će im potreban napadača, a Romelu Lukaku bi dobro došao "internistima". No nemaju 85 milijuna eura koliko bi iznosio transfer. Stoga bi u "jednadžbu" ubacili Perišića kome je tržišna cijena između 45 i 50 milijuna eura, a ostatak za Lukakua bi se mogao podnijeti.

Pitanje je što misle na Old Traffordu koji bi Lukakua i zadržali, vjeruju da bi 7,5 milijuna eura godišnje plaće zadovoljilo apetite belgijskog napadača. Ako ne bu tako, niti ovaj paket-aranžman ne zvuči naivno, osim toga Perišića je želio i Mourinho vidjeti na Old Traffordu.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 08:57