StoryEditorOCM
Strani nogometkonačan kraj

Inter izašao na teren s dresom bez jedne važne stvari, evo objašnjenja o čemu se radi

Piše Sport SD
10. svibnja 2023. - 21:53

Nije uobičajno, ali detalj je mnogima upao u oči, Inter je dvoboj protiv Milana u Ligi prvaka odigrao bez sponzorskog loga na dresu. Situacija svakako nije nimalo ugodna, ali pokazalo se da je tvrtka DigitalBits malo „sporija“ u plaćanju i da nisu ispunili svoj dio ugovora.

Naime prilikom potpisivanja u rujnu 2021. dogovoreno je da će mjesto na stajati 85 milijuna eura.. Međutim ove sezone nije bilo nikakvih uplata. Interov direktor Alessandro Antonello je potvrdio da je klub u potrazi za novim sponzorom.

Inter je objavio priopćenje u kojem stoji da “shvaćamo da je kriza u sektoru kriptovaluta, koja se pogoršala tijekom drugog kvartala 2022. godine, značajno utjecala na sposobnost klijenta da ispuni svoje obveze. Zadržavamo sve radnje i pravne lijekove kako bismo zaštitili svoje ugovorne interese i prava, a u međuvremenu smo uklonili logotipe partnera s naše web stranice, jumbo plakata i dresova momčadi mlađih uzrasta i ženske ekipe, dok smo trenutno zadržali, prisutnost sponzora na dresu prve momčadi.“

No očito je da se od polufinala Lige prvaka ova odluka odnosi na prvu momčad Intera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:21