StoryEditorOCM
Strani nogometsamo čekaju trenutak

Ibrahimović želi novog trenera Milana, i to po svom guštu, Fonsecu na klupi može spasiti samo pobjeda nad Interom

Piše R. R.
18. rujna 2024. - 17:34

‘Ja sam šef i ja odlučujem‘, kategorično je poručio Zlatan Ibrahimović Zvonimiru Bobanu pred utakmicu s Liverpoolom. Posljednjih dana se Zlatan našao na udaru jer nije bio viđen na utakmicama, ali upravo zbog toga je i ova njegova rečenica snažno odjeknula. 

Popričao je Ibrahimović nakon poraza od Redsa s direktorima Giorgijem Furlanijem i Geoffreyem Moncadom o novim potezima, A jedan od njih je odabir novog čovjeka za klupu Milana, nasljednika Paula Fonsece. Ako Portugalac za vikend izgubi od Intera onda je sve jasno, slijedi mu otkaz.

Prema informacijama koje kruže Ibrahimović je odabrao novog trenera, riječ je o Edinu Terziću koji je na kraju prošle sezone napustio Borussiju iz Dortmunda. Navodno su odrađeni i prvi razgovori, postignuti neki načelni dogovori i samo se čeka rasplet s Fonsecom. 

Terzić i Ibrahimović imaju slične sudbine. Obojica imaju korijene iz BiH, a rođeni su u inozemstvu, Terzić u Njemačkoj, Ibrahimović u Švedskoj. Zlatanov otac je iz Bijeljine, a Edinov iz okolice Donjeg Vakufa. S obzirom na sve čini se da se lako mogu sporazumjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 18:07