StoryEditorOCM
Strani nogometDRAMA noćnih sati

Horor u domu PSG-ovog vratara: Cure detalji nasilne pljačke, supruga dobila šaku u glavu, stradao i policajac

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
19. prosinca 2023. - 10:18

Nasilni naoružani razbojnici opljačkali su u ponedjeljak navečer vratara Paris Saint-Germaina Alexandrea Letelliera.

Kako Le Parisien doznaje iz policijskog izvora, 33-godišnji vratar napadnut je u svom domu u Yvelinesu, a pljačkaši su nožem prijetili njegovoj supruzi i djeci u dobi od dvije i šest godina, pišu Sportske novosti.

Nesretna je žena dobila i šaku u lice dok je u naručju držala dvogodišnje dijete, te su joj prijetili smrću prije nego što im je Letellier predao novac i nakit. Djeca nisu bila žrtve tjelesnog nasilja.

Navodno su u pljački sudjelovale četiri osobe, od koje su tri uhićene, a među njima i dvojica maloljetnika. Jedan od razbojnika pokušao je pobjeći skokom s balkona, ali su ga policajci zaustavili elektrošokerom. U akciji je jedan policajac ozlijeđen, stradalo mu je koljeno.

Leteirrea i obitelj oko 2 ujutro probudio je alarm nakon što su provalnici ušli u njihov vrt, a potom i u kuću. Vlasnici su pokušali obavijestiti policiju, no kriminalci su ih u tome spriječili.

Ipak, policija je bila efikasna te je brzo pronašla i uhitila trojicu napadača. Jedan ima 21 godinu, dvojica su u dobi od 16 godina, te su kod njih pronađeni razni predmeti ukradeni iz kuće trećeg vratara francuskog prvaka.

Igrači Paris Saint-Germaina i ranije su bili na meti kriminalaca. Gianluigija Donnarummu razbojnici su napali na pariškim ulicama, prijetili su mu pištoljem i lakše ga ozlijedili, te su ga opljačkali za oko pola milijuna eura. U svibnju 2021. otet je otac kapetana i Marquinhosa, te je provaljeno u dom bivšeg PSG-ovog igrača Angela Di Marije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:18