StoryEditorOCM
Strani nogometoduševio pojavom

Horda navijača skandirala ime splitskog nogometnog majstora, a svi se pitaju: gdje je rekordni hajdukovac?

Piše Marko Crnjak/SN
23. srpnja 2023. - 13:02

Ni glavne zvijezde momčadi, ni pojačanja, ni svi ostali igrači. Nitko u Torinu u petak navečer pojavom nije izazvao takav delirij kao Ivan Jurić. Hrvatski stručnjak priprema se za novu sezonu i još uvijek gradi momčad, a prekjučer se u Pinzolu održalo predstavljanje ekipe na kojem su sudjelovali svi članovi kluba, a stigla je i horda od dvije tisuće navijača, pišu Sportske novosti.

Jurić je prošlu sezonu završio na 10. poziciji. Nije posve zadovoljan sredinom ljestvice jer ne krije europske ambicije, stoga u aktualnom prijelaznom roku od uprave očekuje dodatni napor, posebice po pitanju pojačanja. Naš trener najviše bi volio zadržati dosad posuđene igrače, među kojima je i Nikola Vlašić, koji je i dalje najveći izlazni transfer Hajduka. Transfer-saga hrvatskog reprezentativca već je "prožvakana" tema, novosti nema - West Ham i Torino još uvijek se ne mogu dogovoriti oko iznosa odštete.

U savršenom scenariju po Jurića, u petak bi se na predstavljanju pojavio i Vlašić. Sigurno bi ljubitelji ‘Granata‘ i njega nagradili aplauzom, a ovako je jedini Splićanin na sceni bio onaj s trenerske stolice. I čini se da su navijači i više nego oduševljeni Jurićem uoči treće sezone koju će provesti u ulozi trenera Torina.

Čim je spiker uzeo mikrofon i najavio hrvatskog trenera, krenula je pjesma. Voditelj smotre "nabrijavajuće" je kazao "Ivan", a tisuće okupljenih navijača odgovaralo je s "Jurić" i tako u serijama od nekoliko ponavljanja. Jurić je ustao, s osmijehom i aplauzom uzvratio navijačima, koji su nastavili uzvikivati ime splitskog majstora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 18:00