StoryEditorOCM
Strani nogometveliki plan

Hoang Anh Tuan: Želim Luku Modrića. Ne smeta mi što ima 40 godina

Piše sport sd
23. srpnja 2024. - 20:42

Nadolazeća sezona gotovo sigurno će biti posljednja Luke Modrića na Santiago Bernabeuu. Kažemo "gotovo sigurno", jer s našim se kapetanom nikad ne zna. On je kao vino, što stariji to bolji. No u jednom trenutku i on će morati prelomiti te objesiti kopačke o klin.

Modrić je proteklih mjeseci imao brojne ponude na stolu, kao i ljetos, no pitanje kakve će mogućnosti imati u idućem ljetnom prijelaznom roku, s obzirom na to da će nekoliko mjeseci kasnije zagaziti u peto desetljeće života. Ipak, nekima njegove poodmakla nogometna dob ne predstavlja problem.

- Ne volim govoriti o planovima dok nisu ostvareni, ali imam velike ambicije. Trenutno želimo napraviti sve da u klub dovedemo veznjaka Luku Modrića iz Real Madrida. Ne smeta mi činjenica da ima 40 godina - rekao je, pazite ovo, Hoang Anh Tuan, trener vijetnamskog prvoligaša Binh Dounga.

- Osim što je tehnički sjajan nogometaš, njegov bi dolazak donio veliki poticaj za cijeli vijetnamski nogomet. Hai Phong je uspio dovesti brazilski legendu Denilsona, zašto onda mi ne bismo mogli učiniti nešto slično. Takve zvijezde bi bile sjajne za promociju nogometne kulture, njihov dolazak bi potaknuo razvoj nogometa u našoj zemlji - dodao je.

Naravno da nikome nije zabranjeno sanjati, ali nekako smo uvjereni da Modrić neće otići u Vijetnam, kad je već nebrojeno puta odbio silne saudijske milijune...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 12:38