StoryEditorOCM
Strani nogometnajdraža čestitka

Guardiola nakon osvajanja Lige prvaka dobio poruku od slavne hollywoodske glumice, pogledajte što mu je napisala

Piše SPORT SD
12. lipnja 2023. - 09:54

Julia Roberts sjajna je američka glumica, ujedno i jedan od idola menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiole. Kad je prije sedam godina posjetila Old Trafford umjesto Etihada, katalonskom stručnjaku ‘slomila je srce‘.

- Ja sam neuspjeh u Ligi prvaka. Ako tri puta zaredom osvojim Ligu prvaka, bit ću neuspjeh. Imam tri idola u životu. Michael Jordan, Tiger Woods i Julia Roberts. Julia Roberts je prije mnogo godina došla u Manchester; ne u 90-ima kada je Sir Alex (Ferguson) osvajao titule i titule i titule. Ona je došla u razdoblju u kojem smo bili bolji od Uniteda, u ovih četiri-pet godina, zar ne? I otišla je posjetiti Man United. Nije došla vidjeti nas - komentirao je nedavno Guardiola, pišu Sportske novosti.

Dodao je da se čak i njegovo eventualno osvajanje Lige prvaka neće usporediti s nedolaskom lijepe glumice u posjet Cityju.

- Čak i ako osvojim Ligu prvaka, to se neće usporediti s ovim razočarenjem koje sam doživio - govorio je Pep.

Nakon što su Građani pod njegovim vodstvom u subotnjem finalu svladali Inter i prvi put osvojili elitno natjecanje, Guardiola nije krio ogromnu sreću i veselje. Zasigurno je primio brojne čestitke, no jedna bi mu trebala biti posebno draga.

Stigla je, naime, od Julije Roberts.

‘‘Čestitke @pepteam za vođenje tvoje momčadi do naslova u Ligi prvaka‘‘, napisala je Roberts na Instagramu uz oznake #pep i #soccermom.

Guardiola je inače u sretnom braku s Cristinom Serra s kojom ima troje djece, baš kao i Julia. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li i na koji način Pep komentirati ovu za njega sigurno posebnu čestitku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 12:30