StoryEditorOCM
Strani nogometvelik iznos

Gotovo je! Bivša nada Hajduka radi veliki transfer i prelazi u redove velikana

Piše SPORT SD
13. kolovoza 2023. - 14:57

Maribor je ove sezone već pošteno zaradio na račun prodaje Žana Vipotnika u Bordeaux, u kasu slovenskog kluba je sjelo oko 3,2 milijuna eura, a sada su realizirali još jedan veliki posao.

Kako javljaju brojni grčki mediji, bivši Hajdukov igrač Ivan Brnić će narednih dana napustiti klub i prijeći u grčkog velikana Olympiacosa. Maribor će od transfera zaraditi oko 1,5 milijuna eura. 

Sve je već dogovoreno, Brnić će odigrati još uzvratnu utakmicu protiv Fenerbahčea u četvrtak, te će se nakon toga uputiti u Grčku, tvrde grčki mediji, i dodaju kako je Maribor već počeo tražiti zamjenu za bivšeg talenta Hajduka.

Brnić je prošlu sezonu eksplodirao u dresu Maribora, zabio je osam i namjestio 13 golova u 46 službenih nastupa, čime je privukao pažnju mnogih europskih klubova, a ponajviše Olympiacosa.

I ove sezone je nastavio briljirati, u pet europskih utakmica je zabio dva pogotka i asistirao jednom, te je u više navrata spašavao svoju momčad teških poraza i ispadanja iz Europe.

Ivan Brnić je prvi put uključen u prvu momčad Hajduka još u travnju 2020. godine, u vrijeme trenera Igora Tudora. Nije se uspio nametnuti te je već iduće godine prešao u redove Dugopolja gdje je odličnim igrama zavrijedio transfer u slovenski Maribor u ljeto 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:43