StoryEditorOCM
Strani nogometda nije trenera

Frcaju iskre pred Euro, spriječen je skandal u Njemačkoj, sukob zvijezda Reala i Borussije zamalo završio tučom

Piše Gradimir Đukarić/Sportske novosti
10. lipnja 2024. - 20:39

Vatreno je bilo u ponedjeljak na treningu nogometne reprezentacije Njemačke. Naime, Bild prenosi kako je u ponedjeljak na treningu reprezentacije zaiskrilo između Antonija Rüdigera (31) i Niclasa Füllkruga (31) u toj mjeri da su se zamalo i potukli. Da u vatru nije uskočio pomoćni trener Sandro Wagner i na vrijeme razdvojio dvojicu sukobljenih igrača tko zna kako bi se sve završilo.

Kako prenose njemački mediji, nogometaš Real Madrida i Borussije Dortmund nekoliko su se puta tijekom trening utakmice našli u duelu za loptu. Čitavo vrijeme bilo je verbalnih dobacivanja i bilo je samo pitanje vremena kada će prerasti u nešto više. Međusobna netrpeljivost u nekom trenutku eskalirala je u međusobno naguravanje, ali je brzom reakcijom spriječen skandal, prenose Sportske novosti.

Ubrzo nakon toga uslijedila je stanka za osvježenje, a prema pisanju Bilda oba igrača bila su prilično uznemirena. Rüdiger je podrugljivo zapljeskao i ostatak treninga odradio s kondicijskim trenerom, vjerojatno da se smiri. Hoće li izbornik Julian Nagelsmann sankcionirati svoje reprezentativce i kako ostaje za vidjeti. Većih posljedica ne bi trebalo biti jer Rüdiger i Füllkrug inače se odlično slažu. Štoviše, u obraćanju medijima netom uoči treninga napadač Borussije nahvalio je braniča Reala.

- Osjećam se jako ugodno kada su Antonio Rüdiger i Jonathan Tah na terenu. Sjajno je što imamo tako jake braniče koji nam daju na sigurnosti - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 21:56