StoryEditorOCM
Strani nogometdruštvene mreže

Fabrizio Romano razveselio navijače Hajduka: ‘Rakitić je raskinuo sa Saudijcima, spreman je za povratak‘

Piše Sport SD
18. srpnja 2024. - 07:23

Ivan Rakitić vraća se u Europu, objavio je nekoliko minuta iza ponoći na društvenim mrežama poznati nogometni insajder Fabrizio Romano.

- Rakitić je obavijestio Al-Shabab o svojoj odluci da napusti klub, potvrdili su saudijski izvori. Spreman je za povratak u Europu, stoji u objavi Fabrizija Romana.

Prema svim informacijama Hajduk i Rakitić dogovorili su sve što su trebali, a konačno bi svjetlo dana ta objava trebala ugledati idućeg tjedna. Na Poljudu čekaju da se sve posloži onako kako treba, ipak bi to, unatoč Rakitićevim godinama, trebao biti jedan od najpompoznijih ulaznih transfera u povijesti Bijelih.

Prije nekoliko dana ugledni francuski list  L’Equipe je pisao o bivšem hrvatskom reprezentativcu, ‘Ivan Rakitić uskoro u Hajduku iz Splita?‘, naslov je teksta u kojem su napisali:

- Rakitić je zimus došao u Al Shabab, a sada bi mogao napustiti saudijsko prvenstvo i otići u Hrvatsku. Nakon što je u siječnju uspješno vratio Ivana Perišića, Hajduk se nada da će uvjeriti još jednog velikog hrvatskog igrača na dolazak.

Ugledni svjetski list: ‘Uskoro u Hajduku? Nakon Perišića, žele dovesti još jednog velikana‘

Podcijenjen. Krivo procijenjen. Ali usmjerite svjetla reflektora na njega i njegova je veličina jasna kao dan; vrime je

image
AFP

Nakon impresivne međunarodne i reprezentativne karijere sada bi i u Hajduku trebao pokazati što zna, a lako moguće i zaključiti karijeru. S titulom? Kakva bi to obostrana bajka bila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 17:44