StoryEditorOCM

Englezi oduševljeni Gvardiolom: Ovo je bila njegova najbolja utakmica za City

Piše sport sd
9. travnja 2024. - 23:57

Joško Gvardiol najbolje je ocijenjeni igrač utakmice između Reala i Manchester Cityja. Tako barem kažu ocjene Sofascorea koji je izvedbu hrvatskog braniča ocijenio sa 7,8. Drugu najbolju ocjenu - 7,7 - dobio je Rodrygo. Mateo Kovačić dobio je ocjenu 6,8, a Luka Modrić je ocijenjen sa 7,1 za svojih 20-ak minuta na utakmici.

Gvardiol je i najbolje ocijenjeni igrač Cityja po engleskom Goal.com. Oni su ocijenili samo ‘Građane‘, a Gvardiol je jedini koji je dobio ‘osmicu‘.

‘Ovo je bila njegova najbolja utakmica za City kojom je opravdao klupsku odluku da potroši 90 milijuna eura na njega. Bio je agresivan u obrani, odlično je distribuirao loptu i postigao je apsolutnu golčinu‘, piše Goal.com.

Goal. com je Kovačiću dao ocjenu šest.

Bio je miran u kaosu i dobro je odradio svoj posao‘, pišu Englezi.

Ako oni nisu ocijenili igrače Reala, onda nije čudno da Marca nije ocijenila igrače Manchestera. Španjolci su Modrića ostavili neocijenjenog uz crticu da je ušao umjesto Kroosa. Marca je bila velikodušna u ocjenama pa su Vinicius, Rodrygo, Camavinga i Valverde dobili ‘devetke‘. Najslabiji je, po njima, bio Lunin koji je dobio ocjenu pet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:33