StoryEditorOCM

Dva dana uoči derbija, Tudor se iznervirao i ušokirao pitanjem i napustio presicu, pogledajte video

Piše Sport SD
4. svibnja 2023. - 20:09

Dva dana uoči derbija francuskog prvenstva između Lensa i Marseillea u 33. kolu francuskog prvenstva presicu je održao Igor Tudor.

Nakon 32 odigrana kola u Ligue 1 Tudorova momčad drži drugo mjesto sa 70 bodova, jednim više od trećeplasiranog Lensa kojem ide u goste. Utakmica ima posebno veliku važnost jer samo dva kluba iz francuskog prvenstva imaju izravan plasman u skupine Ligu prvaka, dok trećeplasirani mora igrati pretkolo.

- Bit će ovo izvrsna utakmica za publiku. Imam veliki respekt prema suparniku, ali i mi imamo svoje kvalitete. I Lens i Marseille imaju želju igrati ofenzivno, s puno trke i agresivnosti, a morat ćemo puno prizatiti na Louisa Opendu. Vidjet ćemo tko će na kraju pobijediti, ali ja vjerujem da ćemo to biti mi, rekao je između ostaloga, Tudor.

Upitan je Tudor misli li da je ova utakmica finale u borbiza drugo mjesto?

- Nisam nikad izgovorio tu riječ finale. To je velika utakmica, a momčad je dobro trenirala ovog tjedna kao nikad prije. Vidio sam 20 igrača koji svi žele igrati što mi nikako ne olakšava odabir sastava. Vidim želju, angažman i koncentraciju na treninzima. To je pozitivno, dodao je hrvatski trener koji ima veliko poštovanje spram treneru Lensa Francku Haiseu.

- On je trener kojeg jako poštujem, jedan je od najboljih u francuskom prvenstvu. Kada bih morao odabrati najboljeg trenera nakon svoje prve sezone u ligi, to bi bio on.

Na kraju je jedan francuski novinar Tudoru postavio komplicirano pitanje o napretku momčadi. Isto je bilo jako dugačko, a tijekom prijevoda hrvatski je trener podizao obrve i hvatao se za glavu. U jednom trenutku izgubio je strpljenje, ustao se i prije odlaska uz smiješak poručio: ‘ciao, ciao, hvala‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:51