StoryEditorOCM
Strani nogometšokantan epilog

Drama na Marakani nakon ispadanja Crvene zvezde iz Lige prvaka, Stanković na rubu suza: ‘Jesam li ja uopće trener za ovaj klub?‘

Piše SPORT SD
24. kolovoza 2022. - 08:52
Crvena Zvezda's Serbian head coach Dejan Stankovic gives instructions to his players during the UEFA Europa League group F football match between Crvena Zvezda Beograd (Red Star Belgrade) and FC Midtjylland at the Rajko Mitic stadium in Belgrade on November 4, 2021. (Photo by PEDJA MILOSAVLJEVIC/AFP)Pedja Milosavljevic/Afp

Nogometaši portugalske Benfice, češke Viktorije i izraelskog Maccabija iz Haife plasirali su se u grupnu fazu Lige prvaka, Crvenoj zvezdi to nije uspjelo, a način na koji je beogradski klub ostao bez elitnog natjecanja bio je potresan za sve na Marakani.

Najteže je bilo Milan Pavkovu, tragičaru cijele sezone koji je u u 90. minuti neoprezno reagirao u svom kaznenom prostoru i zabio autogol, prevarivši svog vratara Milana Borjana, pišu Sportske novosti.

Zvezda je u tom trenutku imala produžetke, ovako je ostala bez ogromne financijske injekcije i prilike da zaigra s najboljim klubovima Europe.

Po završetku utakmice, Pavkov se potpuno slomio, i to na travnjaku. Plakao je na sredini terena, dok su ga suigrači i članovi stožera bez uspjeha pokušali utješiti.

Potresno je bilo i ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:25