StoryEditorOCM
Strani nogometružna gesta

Dok se Englezi tresu zbog Bellinghama, legenda udarila kontru: ‘Ne sviđa mi se njegovo ponašanje‘

Piše SN
4. srpnja 2024. - 09:37

Ružna gesta koju je Jude Bellingham napravio nakon što je postigao gol na utakmici protiv Slovačke je predmet Uefine istrage, ali i mnogih rasprava u medijima - pišu Sportske novosti.

Krovna nogometna europska organizacija je od engleskog reprezentativca tražila objašnjenje svoje geste, a Bellinghamu prijeti suspenzija uoči utakmice četvrtfinala Eura protiv Švicarske. Bivši njemački reprezentativac Dietmar Hamann smatra kako bi to bila dobra stvar za ‘Gordi Albion‘.

- Gareth Southgate je trebao ranije izvaditi iz igre Bellinghama ili Fodena - rekao je Hamann i dodao:

- Sada će biti sretan ako bi Bellingham bio suspendiran, to bi čak moglo pomoći momčadi jer se nešto mora dogoditi u toj reprezentaciji. Najveći problem Engleske je što su Bellingham i Foden u istoj momčadi. To definitivno ne funkcionira, a Southgate nema hrabrosti da izvuče jednog od njih i stavi Colea Palmera ili Anthonyja Gordona.

image

Dietmar Hamann

AFP

Pričajući o Bellinghamu, bivši njemački reprezentativac se osvrnuo i na slučaj kada je engleski nogometaš kritizirao njemačkog suca Felixa Zwayera koji je sudio utakmicu u kojoj je Bayern pobijedio Borussiju s 3:2.

- Ne sviđa mi se njegovo ponašanje. Imao je i slučaj dok je igrao za Borussiju prije dvije i pol godine kada je pričao o Zwayeru te se izvukao samo s kaznom. Po mojem mišljenju je trebao biti suspendiran.

Hamann je imao još jednu poruku za zvijezdu Reala.

- Bez suigrača si ništa. Osim golova, nije ga bilo u prve četiri utakmice. Ne treba se preispitivati njegov talent, ali neke stvari se ne bi smjele raditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2024 10:28