StoryEditorOCM
Strani nogometbez milosti

Disciplinska komisija podijelila žestoke kazne za tučnjavu u kojoj je sudjelovao i trener Zrinjskog Sergej Jakirović

Piše Sport SD
31. listopada 2022. - 20:22

Veliki skandal obilježio je utakmicu Leotara i Zrinjskog u Premijer ligi BiH koja je prije dva tjedna završila 1:1. Nakon te utakmice došlo je do fizičkog obračuna u kojem su sudjelovali trener Zrinjskog Sergej Jakirović i nekoliko članova domaćeg sastava.

Na internetu su osvanule i snimke tučnjave, a nakon svega je intervenirala i policija. Danas, dva tjedna nakon incidenta, je održana i sjednica Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH koja je podijelila kazne za spomenuti incident, prenose Sportske novosti.

Sergej Jakirović je kažnjen samo novčanom kaznom. Morat će platiti 1500 KM, dok su članovi stručnog stožera Zrinjskog prošli s manjim novčanim kaznama, ali i suspenzijom. Salatović Ivančić su tako zaradili kaznu od 500 KM i zabranu od šest mjeseci bavljenja nogometom.

Kažnjen je i kapetan Leotara Đoko Milović koji propušta iduće četiri utakmice i mora platiti 500 KM, a kaznu su zaradili i klubovi. Domaćin Leotar mora platiti četiri tisuće konvertibilnih maraka, dok je Zrinjskom određena kazna od dvije tisuće KM.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. veljača 2023 05:17