StoryEditorOCM
Strani nogometdaleko od splita

Dijelili su nedavno svlačionicu na Poljudu, sada ih je nogomet ponovno spojio, pogledajte susret bivših hajdukovaca

Piše Sport SD
8. siječnja 2024. - 09:19

Turska Antalyja uobičajena je zimska destinacija za pripreme mnogih nogometnih europskih klubova, i Hajduk je nekoliko priprema odradio tamo. Ove godine Bijeli ostaju u Hrvatskoj, pripreme će odraditi u Istri, u Umagu.

Neće Hajduk u Tursku, ali zato bivši hajdukovci odrađuju pripreme u Antalyji, u Beleku. Tako su se u prijateljskoj utakmici između rumunjskoj Universitatea Cluj i domaćeg Kocaelispora na suprotnim stranama našli Marco Fossati i Josip Vuković koji su jedno vrijeme dijelili svlačionicu na Poljudu. Srdačno su se pozdravili, a Vuković je fotografije objavio na društvenim mrežama. Objavu možete pogledati OVDJE.

image

Josip Vuković

Ante Čizmić/Cropix

Fossati je u Hajduku odigrao dvije sezone, na Poljud je stigao 2021. godine iz Monze, a prošle jeseni potpisao je za Universitatea Cluj.

Vuković je nedavno promijenio klub, iz turskog prvoligaša Pendikspora otišao je u drugoligaša Kocaelispor. Karijeru je započeo u Hajduku, a onda ga je put vodio kroz Dugopolje, Istru, Split, Vitez, Olimpik Donjeck, Maritimo, Osijek, uslijedio je povratak u Hajduk te posudba u saudijski Al Faisaly prije odlaska u Tursku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:39