StoryEditor
Strani nogometsretan rođendan

Definitivno najluđi nogometaš u povijesti: 'zaradio' 22 crvena kartona u karijeri, redovno se opijao i orgijao sa suigračima i sve objavio u autobiografiji

Piše R.R.
17. listopada 2018. - 01:01
111roy

Nekadašnji nogometaš Chelsea i Birminghama Roy McDonough jedan je od onih koje će povijest pamtiti kao najluđe koji su trčali nogometnim travnjacima. Kontroverzni nogometaš zaradio je rekordnih 22 crvena kartona, no njegova autobiografija otkriva da nije samo u nogometu bio "oštar".

 

Naime tamo je bez imalo ustručavanja napisao da je imao preko 400 seksualnih partnera, volio se opijati i orgijati sa suigračima, spolno prenosive bolesti bile su mu gotovo pa svakodnevica. Svoju suprugu Christine, nekadašnju Miss Velike Britanije osvojio je s "pola litre pive i jednim funtom u džepu". Vožnja automobila u pijanom stanju bila je uobičajena stvar, oduzimali su mu dozvolu i na rok od tri godine, ali nikada ije imao prometnu nezgodu u takvom stanju.

Znao je i igrati nogomet, u karijeri je odigrao 650 utakmica, postigao 150 golova, ali pamtit će se kao neslavni rekorder u sakupljanju crvenih kartona.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 02:30