StoryEditorOCM
Strani nogometsve su izgladili

De Bruyne je izgubio živce i bijesno gestikulirao prema Guardioli, trener Cityja otkriva što se dogodilo

Piše Sport SD
18. svibnja 2023. - 07:41

U jednom trenutku sinoćnjeg okršaja između Manchester Cityja i Real Madrida jedan od najboljih igrača ‘Građana‘ izgubio je živce.

Radi se o Kevinu de Bruyneu koji je u jednom trenutku susreta na početku drugog poluvremena bijesno gestikulirao prema treneru Pepu Guardioli - pišu Sportske novosti.

De Bruyne je u jednoj akciji izgubio loptu na polovici Real Madrida, a istu mu je oduzeo Eder Militao. Zbog svega mu je uz aut-liniju prigovorio Guardiola, a De Bruyne je u tom trenutku bijesno mahao rukama prema svom treneru i vikao. Nakon usijane razmjene Guardiola je spustio pogled i gledajući u travnjak se vratio do klupe.

Pri kraju susreta Guardiola je u 84. minuti povukao De Bruynea iz igre, uveo Phila Fodena, a po izlasku s terena sve su razmirice izgladlili pobjedničkim zagrljajem.

image
AFP

- Kod vodstva 2:0 previše smo srljali. Odmah nakon poluvremena Gündogan je izgubio loptu, a Kevin je imao tri nepotrebne tranzicije. Previše smo srljali u trenucima kada smo morali raditi upravo suprotno. Ali to je normalno. Ponekad dolazi do srljanja, iako smo ukupno gledano odigrali izvanrednu utakmicu, objasnio je Guardiola nakon susreta.

Objasnio je kako je njegovu momčad teško ispadanje od Reala u Ligi prvaka prošle sezone posebno inspiriralo.

- Bilo je zaista teško, način na koji smo prošle godine izgubili. Imali smo ogromnu energiju, a ova je momčad tako skromna i ja sam tako ponosan. Svako natjecanje shvaćaju jako ozbiljno. Mrzim aroganciju, kada vjeruješ da si nešto što nisi. Danas su igrači dobili svoju nagradu, život vam uvijek daje drugu priliku, dodao je slavni trener Manchester Cityja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:52