StoryEditor
Strani nogometambiciozne želje

David Beckham pronašao prvo veliko ime za svoj novi klub? Britanski mediji javljaju da bi put Miamija mogla zvijezda Manchester Cityja

Piše A.J.
20. rujna 2019. - 11:03

Britanski Independent javlja da bi veznjak Manchester Cityja David Silva ovog ljeta mogao napustiti klub u kojem je proveo devet godina i preseliti u MLS, točnije u Inter Miami CF.

Radi se o klubu Davida Beckhama koji će sljedeće godine premijerno zaigrati u najvišem razredu američkog nogometa, a u koji Englez želi privući zvijezde sa španjolskog govornog područja.

Posljednjih dana mogle su se čuti priče kako postoji šansa da i Cristiano Ronaldo i Leo Messi zaigraju za klub s Floride, ali ne izgleda vjerojatno da bi se to moglo dogoditi, barem u skorije vrijeme, a toga je svjestan i sam Beckham.

- Svi imaju svoju listu želja. Ali ako pogledate kako Leo i Cristiano još uvijek igraju, unatoč tome što mnogi misle da se nalaze na zalasku svojih karijera, ne vidim da će one još završiti. Oni igraju na tako visokoj razini da je teško vidjeti da napuste svoje klubove. Ali, vidjet ćemo. Nikad ne znaš što se može dogoditi u nogometu - realan je bivši nogometaš.

Silva bi bio prvo veliko ime koje bi se obvezalo Beckhamu, koji ujedno navodno pokušava privući Luisa Suareza, nudivši mu četverogodišnji ugovor i pozamašnu plaću.

Kao što smo već spomenuli, Miami će u MLS-u nastupati od sljedeće sezone, a dok se njihov stadion ne izgradi (plan je da to bude 2022.), utakmice će igrati u obližnjem Fort Lauderdaleu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2021 12:31