StoryEditor
Strani nogometZAVRŠENA PRIČA

Darijo Srna prelomio odluku oko transfera: Srce je odlučilo, ostajem u Šahtaru

15. siječnja 2017. - 00:36
2016-04-14T194328Z_598352770_LR1EC4E1IS58A_RTRMADP_3_SOCCER-EUROPA-DON-BRA

Darijo Srna ostaje u Šahtaru. Ništa, dakle, od odlaska u Barcelonu o čemu se dosta dugo špekuliralo, još otkako je Barcu ljetos napustio Dani Alves, a zamjena mu Aleix Vidal nije bio dobar, ni blizu očekivanja španjolskog diva. Barca je pozivala Srnu na završni ples karijere, godinu i pol, zvučalo je primamljivo na prvi pogled, premda u pozadini očito nije bilo toliko novca da bi se Srna pokolebao i napustio svoj ukrajinski dom.

Ponuda nije bila da padne na leđa, osim što se radi - o Barceloni. Pisalo se o tome. Okupirala nas je tjednima neizvjesnost hoće li Srna otići u Barcu, gotovo su ga već čekali na Camp Nou dok se od odmarao u svome Metkoviću. Sad je u intervjuu za ukrajinski tv Kanal 1 Football presjekao dvojbu:

- Poslušao sam svoje srce, a moje srce pripada Šahtaru, tako sam uvijek govorio i tako će i biti – rekao je uoči odlaska iz Ukrajine u španjolsku La Mangu na klupske pripreme.

- Slušao sam što mi srce govori. Sugeriralo mi je da trebam ostati i osvojiti prvenstvo. Donio sam pravu odluku. Što se interesa Barcelone tiče ne želim o tome razgovarati jer bi bilo neprofesionalno. Najvažnije je da sam odlučio ostati u svome Šahtaru! - objavio je.

Srna je u Šahtar došao još 2003. godine, iz Hajduka, na ljeto evo punih 14 godina kako nosi dres ukrajinskog velikana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2022 17:07