StoryEditorOCM
Strani nogometiskaz policiji

Daniju Alvesu prijeti dugogodišnji zatvor:‘Pokušao me natjerati da ga zadovoljim i da kažem da sam njegova kurvica‘

Piše Sport
6. studenog 2023. - 21:11

Jedan od najtrofejnijih nogometaša svih vremena, bivša zvijezda Barcelone Dani Alves, više je od devet mjeseci u zatvoru zbog navodnog seksualnog zlostavljanja 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca 2022. godine.

Djevojka je Alvesa optužila da ju je odvukao u toalet i tjerao na seks, a bivšem nogometašu nije puno pomoglo ni to što je nekoliko puta mijenjao iskaz. U javnost je sada isplivalo što je djevojka rekla u svojoj prijavi policiji. Navodno je bila u izlasku sa sestričnom kada ju je Brazilac ugledao i pokazao joj da krene za njim.

- Pokazao mi je da krenem za njim. Mislila sam da ću otići razgovarati s njim i vidjeti što želi. Nisam znala što želi od mene - rekla je 23-godišnjakinja u iskazu koji je prenijela Marca, pa nastavila:

- Sjećam se da sam išla do njega, ali nisam znala, ni mogla zamisliti kamo me vodi. Stigli smo do vrata, a on ih je otvorio i ja sam ušla. Kada sam ušla sam vidjela u što se upuštam. Vidjela sam da je to mali toalet, vidjela sam da je jako, jako mali i mislim da je tada počeo moj šok.

Djevojka tvrdi kako je htjela otići van iz toaleta, ali da ju bivši nogometaš nije doživio, već ju je počeo dirati po intimnim mjestima.

- Sjećam se da je to počeo raditi, a ja sam mu govorila da moram ići. Podignuo mi je haljinu i natjerao me da sjednem na njega. Inzistirao je da mu moram reći da sam njegova mala ku***. Počeo mi je svašta govoriti. Opirala sam se. Ozlijedio mi je koljena, imala sam ranu, a onda se naljutio i zgrabio me za vrat i počeo me šamarati jer sam ga odbila zadovoljiti. Pokušao me natjerati da ga oralno zadovoljim. Odmicala sam se dok me nije uhvatio za vrat i počeo šamarati - ispričala je djevojka.

Alvesu prijeti do 12 godina u zatvoru ako bude proglašen krivim za seksualni napad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 16:55