StoryEditorOCM
Strani nogometodmaraju igrače

Daliću se neće svidjeti ovo: Španjolci su u komfornoj situaciji, protiv Albanije će istrčati kompletno nova momčad?

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
24. lipnja 2024. - 10:16

S dvije pobjede u prva dva kola Španjolska je osigurala prvo mjesto u skupini B te joj susret 3. kola s Albanijom nema nikakvu rezultatsku važnost - pišu Sportske novosti.

Izbornik Luis de la Fuente našao se u prilično komfornoj situaciji te ima priliku odmoriti svoje udarne snage za ostatak turnira na kojem namjerava ostati dugo, sve do finala u Berlinu 14. srpnja.

Daliću se neće svidjeti ovakvo kalkuliranje, Španjolci protiv Albanije odmaraju najbolje igrače?

image

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić

AFP

Sve ukazuje na to da će Španjolci promijeniti kompletnu početnu postavu. UEFA na svojim stranicama najavljuje sljedeću jedanaestoricu Furije: Raya - Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo - Merino, Zubimendi, Olmo - Torres, Joselu, Oyarzabal.

- Albanija ima fantastične navijače i već je napravila iznenađenje. Znamo da će nam biti jako teško. Napravit ćemo promjene i osjećamo da je to ispravno. Imamo potpuno povjerenje u naših 26 igrača koji su u reprezentaciji. Svi imaju priliku igrati ovdje na visokoj razini, stoga sam potpuno miran oko toga. Zanima nas samo pobjeda jer želimo pobijediti u svakoj utakmici – izjavio je španjolski izbornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 10:16