StoryEditorOCM
Strani nogometemotivni potez

Čuveni Brazilac započeo novu životnu avanturu: klub koji je izborio promociju u viši rang dao mu je ‘jedinicu‘ u ruke

Piše R. R.
4. lipnja 2024. - 19:09

Španjolski niželigaš Marbella na društvenim mrežama se pohvalio da su završili veliki posao nakon što je brazilski reprezentativac Casemiro predstavljen kao jedan od dioničara kluba. Brazilac je pozirao s dresom na kojem je „jedinica“ i u prvi trenutak mnogi su pomislili da je riječ o iznenadnom transferu iako je cijela priča potpuno drugačija.

Marbella sa zadovoljstvom objavljuje da Carlos Henrique Casemiro, zvijezda Manchester Uniteda, brazilski reprezentativac i peterostruki osvajač Lige prvaka, od danas novi dioničar našeg kluba - stoji u priopćenju andaluzijskog kluba..

Entuzijazam i predanost koju Casemiro pokazuje u vezi s cijelim projektom potvrđeni su uključivanjem u dioničku strukturu kluba. Ne samo Marbella, nego i cijeli grad, ponosni su što sportaš takve veličine i popularnosti želi pripadati našoj obitelji.

Brazilski veznjak je poručio navijačima kako mu je čast biti dijelom kluba jer mu je najveća motivacija činjenica da će moći pratiti njegov rast. Dodao je da je do sada s obitelji posjetio Marbellu nekoliko puta što ih je dovelo do toga da su se zaljubili u grad i poželjeli da budu povezani s njim za cijeli život.

Dok se Casemirova budućnost u Marbelli čini uzbudljivom, što se tiče Manchester Uniteda i reprezentacije Brazila situacija je potpuno drugačija. Nije pozvan reprezentaciju koja će se ovog ljeta natjecati na Copa Americi dok su velike šanse da napusti i Manchester United, te potpiše za Al Nassr.

Inače, Marbella je prije nekoliko dana izborila promociju u ligu Primera RFEF, odnosno treći razred španjolskog nogometa i već ima velike planove. Naredni korak je izgradnja stadiona kapaciteta 10.000 sjedećih mjesta kao i trening kampa na kojem bi trenirala neka od reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 18:44