StoryEditorOCM
Strani nogometvelika podrška

Cijeli stadion u Hamburgu skandirao je Vuškoviću, a gesta igrača nakon gola puno će mu značiti

Piše SN
31. kolovoza 2024. - 17:13

Da će unatoč svemu uvijek stajati uz Marija Vušković, igrači i navijači HSV-a nikad nisu krili, a da je to tako još su jednom potvrdili u prvom susretu nakon šokantne odluke Međunarodnog sportskog suda u Lausannei koji je hrvatskog braniča izbacio iz nogometa na četiri godine, točnije do jeseni 2026. godine.

Četvrto kolo drugog ranga njemačkog nogometa donijelo je domaći ogled HSV-a i Munstera. Već od samog početka Vuškovićevo je ime odzvanjalo s tribina, transparenti s porukama podrške 22-godišnjem Hrvatu oslikali su Volksparkstadion, a čak je i službeni spiker najavljujući postave izrazio solidarnost s Vuškovićevim slučajem: "Nije u početnoj postavi, ali je uvijek tu: Naš broj 44: Mario...", riječi su koje su odjekivale stadionom u Hamburgu, prenose Sportske novosti.

Svoj ‘dio posla‘ odradili su i igrači, HSV je u vodstvo stigao već u 7. minuti preko Roberta Glatzela. Njemački napadač slavlje je posvetio upravo Vuškoviću, pokazivao je prvo prstima broj 44, a zatim i podigao njegov dres u zrak.

Video slavlja pogledajte OVDJE.

Domaćini su do kraja postigli još tri pogotka, gosti su uspjeli tek jednom smanjiti, tako da je rezultat bio 4:1. Pred Vuškovićem je sada period u kojem s klubom mora odlučiti o svojoj budućnosti, ugovor s HSV-om traje mu do ljeta 2025., ali i razmotriti opciju osporavanja presude pred višom institucijom, poput Švicarskog saveznog suda. I da se odluči za to, takve akcije, nažalost, rijetko kad mijenjaju prvotno dosuđenu presudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:57