StoryEditorOCM
Strani nogometpa je li to moguće

Branio je za velike klubove, u banci ima milijune eura, a kćer je zbog 1200 eura bolesnu ostavio u bolnici

Piše R.R.
7. veljače 2023. - 20:36

Bivšeg vratara Ajaxa, Barcelone, Valencije i nizozemske reprezentacije Jaspera Cillesena tužila je bivša supruga zbog „napuštanja obitelji”. Kako je objasnila njena odvjetnica Teresa Bueyes, bebu je "otac napustio u bolnici jer nije htio platiti 1.200 eura koliko je koštala njena hospitalizacija". Umjesto toga, novac je uplatila 90-godišnja baka djevojčice, koja je doslovno izvadila novac iz svoje ušteđevine kako bi pomogla svojoj unuci.

Jasper Cillessen bio je u braku s novinarkom Marijom Moran, s kojom ima kćer. No, nizozemski vratar „zaboravio" je podmiriti svoje financijske obaveze, kao roditelj, unatoč činjenici da se njegovo bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna eura. Nedavno je odbio platiti spomenutih 1200 eura nakon što mu je javljeno za troškove prije otpusta njegove kćerke iz bolnice.

Maria Moran odlučila je Jaspera Cillessena pozvati na sud kako bi osigurala da ubuduće dobije nešto novca od njega. Njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima. Još u danima dok je Maria bila trudna, Jasper je na društvenim mrežama javno priznao da ima drugu vezu.

Kad se počela navikavati na to da je samohrana majka, Maria je doživjela novi životni neuspjeh, jednako težak.

- Ovaj Božić nipošto nije bio najbolji u mom životu. Jednog dana prije nego što je moja kći primljena otkrila sam sebi kvržicu u dojci. Prioritet mi je ona pa nisam išla doktoru dok nije otpuštena. Na konzultacijama mi nisu otkrili samo jednu. Imala sam još jednu na „lošem" mjestu. Vozila sam se i zvali su me: „Maria, ja sam doktorica, stigli su nalazi i ne izgleda baš dobro. Našli smo nešto u tebi, moraš na biopsiju. Najkraći i najteži razgovor u mom životu. Bila sam na dvije biopsije u mjesec dana - objasnila je novinarka preko svojih društvenih mreža.

No, čini se da se o svojim i kćerkinim zdravstvenim i svim drugim problemima mora brinuti sama jer Cillessen očito ne želi imati ništa s njima. Ovaj 33-godišnjak je karijeru počeo u NEC-u u koji se vratio prošle godine, a između toga bio je član velikih klubova kao što su Ajax, Barcelona i Valencia. Za reprezentaciju je od 2013. godine upisao 63 nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 21:37