StoryEditorOCM
Strani nogometpstvario cilj

Bivši trener Hajduka i Dinama dobio priznanje od navijača: ‘Kako vam je bilo raditi s nekompetentnim ljudima...‘

Piše Jurica Radić/SN
20. svibnja 2023. - 17:01

Žuto-plavi, navijači Boteva iz Plovdiva zahvalili su se na svojoj FB stranici hrvatskom treneru Željku Kopiću na ključnim bodovima ove sezone. Botev prvenstvo završava na 10. mjestu u konkurenciji 16 klubova, ali ekipa iz Plovdiva u groznoj je formi s tek pet bodova u osam zadnjih utakmica, pišu Sportske novosti.

- Mi, žuto-plavi navijači, zahvaljujemo se Željku Kopiću što je osvojio potrebne bodove da Botev Plovdiv ostane u ligi u ovoj sezoni koja je za nas bila kao godina iz noćne more. Hvala za sve što ste napravili da momčad podignete sa dna ljestvice. Možemo samo zamisliti kako vam je bilo teško raditi s nekompetentnim ljudima koji vode naš klub - napisano je na FB stranici navijača Boteva uz pozdrav "Željko Kopić,zauvijek jedan od nas".

Kopić je u prosincu prošle godine nakon četiri mjeseca napustio Botev uz objašnjenje za medije, obrazloženje upućeno primarno navijačima.

- Došao sam u vaš klub kako bih pomogao i maknuo ga s mjesta na kojem se nalazio i ostvario bolje rezultate. Zajedno, u tome smo i uspjeli. Sa 16. mjesta došli smo do 10. mjesta uz 19 osvojenih bodova u 14 utakmica i gol razliku 24:17 - kazao je tada Kopić.

Pet i pol mjeseci kasnije, na Kopićevu adresu stigla je satisfakcija za rad i rezultat. Ipak se isplati....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:04