StoryEditorOCM
Strani nogometPegula i gotovo

Bivši kapetan juniora Hajduka opet dobio bizaran žuti karton i to nakon završetka susreta, zbog njega preskače derbi

Piše Frane Vulas
23. rujna 2023. - 12:16

Momčad Širokog Brijega je 1:0 pobjedom u derbiju nad Sarajevom još jednom pokazala kako je najveći hit ovosezonske Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sastav bivšeg i vrlo uspješnog trenera juniora Hajduka Marijana Budimira ima pet pobjeda i remi u šest odigranih utakmica. Međutim, trijumf u petak navečer zasjenilo je bizarno sankcioniranje žutim kartonom veznjaka Marka Capana.

Igrač Hajduka na posudbi u Širokom Capan dobio je žuti karton nakon završetka susreta, zbog toga što je svoj dres poklonio jednom skupljaču lopti. U zapisniku susreta navedeno je kako je karton dobio zbog skidanja i bacanja dresa ispred glavnog suca. To je Capanu bio treći žuti karton. Odluka glavnog suca Miloša Gigovića izbacila je Capana iz derbija u idućem kolu kada Široki gostuje kod Borca iz Banja Luke. ‘Oslobođenje‘ navodi kako je po izjavama očekidaca Capan nakon ovog nevjerojatno zarađenog kartona i zaplakao. Tekst pročitajte ovdje. Podsjetimo, nije ovo prvi put da je Capan zaradio bizaran žuti karton.

Zbog ponašanja cijele momčad prilikom dosuđenog kaznenog udarca za domaćina u četvrtfinalu prošlosezonske juniorske Lige prvaka s Borussijom u Dortmundu je po zapovjednoj odgovornosti, kao tadašnji kapetan juniora Hajduka dobio žuti karton. Ta opomena ga je tada izbacila iz polufinala s Milanom. Sada je ponovno dobio bizaran žuti karton koji će ga opet izbaciti iz važne utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 19:40