StoryEditor
Strani nogometstanko jurić

Bivši hajdukovac se udomaćio u Parmi: Moj najdraži igrač je Milan Miki Rapaić

19. rujna 2021. - 21:41

Bivši igrač Hajduka Stanko Jurić već se udomaćio u Parmi, sprijateljio se s Gigijem Buffonom, suigračem i kapetanom, a za portal kojeg vodi Gianluca Di Marzio, inače meštar pravodobnih vijesti s nogometnog tržišta, servirao je nekoliko opservacija koje nam mogu biti i te kako zanimljive.

Talijane je podsjetio zašto nosi broj 24? Tu nam je storiju ispričao još u Sofiji kad je upao u igru, zabio protiv Slavije, gol je posvetio pokojnom djedu. Pročitajmo što je rekao Talijanima:

- Moj dida Ivan me vodio na treninge, imali smo poseban odnos, a rođen je 12. prosinca, dakle dvije dvanaestice, 12. 12... Gol sam postigao u 24. minuti i posvetio sam ga dida Ivanu. Sve se poklopilo, moj je broj 24.

- Kad sam još bio u Dugopolju, zvali su me Rijeka i Osijek, a ne samo Hajduk. Međutim, za mene naravno, nije bilo dileme. Hajduk je moj klub, u njemu su karijeru gradili Vlašić, Perišić, Kalinić, Pašalić. Trenirao me i Tudor o kojem sam pričao s Buffonom. Oduševio me Buffon, tako je jednostavan i pristupačan.

- Volim tetovaže, počeo sam s datumima mojih najbližih, ali se nisam zaustavio, neke tetovaže imaju vjerski, a druge mitološki motiv. Imam leđa slobodna i razmišljam što na njih staviti...

- Kao dječaku najviše mi se sviđalo kako igra Patrick Vieira, želio sam igrati veznom redu tako moćno kao on, ali zapravo je moj najdraži igrač Milan Miki Rapaić, najbolji hrvatski napadač svoje generacije. Znam da je ovdje u Italiji, u Perugiji ostavio dubok trag, igrao je u reprezentaciji, a i ja se nadam da bih jednog dana mogao zaslužiti i dobiti poziv za reprezentaciju.

item - id = 1128507
related id = 0 -> 1131470
related id = 1 -> 1115063
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 00:21