StoryEditorOCM
Strani nogometheroj preko noći

Bivši hajdukovac danima nije mogao ustati, usred noći se pridružio klubu, pa im u manje od 60 sekundi donio trofej

Piše SPORT SD
24. svibnja 2024. - 22:22

HŠK Zrinjski Mostar osvojio je Kup Bosne i Hercegovine za sezonu 2023/2024. Plemići su u Banjaluci svladali Borac s 1:0 i s ukupnim rezultatom od 2:0 došli do trofeja.

Gol odluke u drugoj utakmici pao je u 81. minuti, u režiji dvaju Hrvata. Bivši igrač Hajduka Filip Bradarić lijepim je ubačajem pronašao Matiju Malenkušića koji se dobro snašao ispred gola i zabio za veliku pobjedu.

Slavio je tako Zrinjski nakon što je u prvenstvu ipak morao prepustiti titulu Borcu.

Posebno se hvalilo Bradarića nakon utakmice, njegova asistencija došla je niti minutu nakon što je ušao u igru s klupe. Pun hvale za bivšeg igrača Hajduka bio je i trener Željko Petrović, a njegovu je izjavu na svojim društvenim mrežama prenio i sam Bradarić:

- Fenomenalna izmjena, čovjek je do jučer imao temperaturu i nije mogao iz kreveta izaći, došao je na svoju inicijativu sinoć oko jedan sat navečer da bi nam pomogao ako treba zadnjih deset minuta. I tako se namjestilo, tako je valjda netko od gore kreirao. Rekao mi je: "Šefe, ako treba, dat ću zadnjih deset minuta koliko mogu." Stvarno, četiri dana nije trenirao, bio je bolestan, ali se tako namjestilo večeras", nahvalio je Bradarića trener Petrović.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 19:51