StoryEditor
Strani nogometobjavio da je na putu

Bayernova zvijezda koja se davno zaljubila u našu obalu ponovno nam stiže: ‘Dobro društvo i vožnja biciklom do Hrvatske! Idemo!‘

Piše SPORT SD
6. srpnja 2022. - 14:31

Manuel Neuer, vratar Bayerna i njemačke reprezentacije, na svom je Instagramu objavio fotografiju na kojoj vozi bicikl uz poruku: "Predsezona po mom guštu! Dobro društvo i vožnja biciklom do Hrvatske! Idemo!"

Slavni vratar fotografirao se na Grossglockneru, najvišoj planinskoj cesti u Austriji, a na putu do Hrvatske se treba popeti i spustiti s oko 2500 tisuća metara visokog vrha.

Neuer je inače veliki obožavatelj hrvatske obale, a to je postao nakon što ga je s ljepotama naše zemlje upoznao trener vratara Toni Tapalović dok su još zajedno bili u Schalkeu. Zvijezda Bayerna tako zna kartati belot, a nije mu strana ni hrvatska glazba od koje najviše voli Jasmina Stavrosa.

Podsjetimo, Neuer se prije dvije godine biciklom popeo do Gata i tamo izazvao oduševljenje kada je ušao u kafić i svima platio turu pića te podijelio autograme. Sada ga čeka nova biciklistička avantura do Lijepe naše, a onda i zasluženi odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2022 01:06