StoryEditor
Strani nogometnije mu prvi put

Barcelona razmišlja o drastičnoj kazni za svog veznjaka: nezadovoljni su ponašanjem Brazilca koji je prekršio klupski pravilnik i tulumario s Neymarom

Piše SN
30. rujna 2019. - 23:47

Neymarov posjet Barceloni izazvao je probleme u katalonskom divu, prenosr Sportske novosti

Naime, u Barci su nezadovoljni ponašanjem Arthura Mela. Svom veznjaku, naime, zamjeraju na noćnom izlasku u kojem je pravio društvo Neymaru.

Podsjetimo, zvijezda PSG-a je stigla prošlog tjedna u Barcelonu, mnogi su mislili radi suđenja koje se održavalo zbog njegovog spora s Barcom, no ti isti su se prevarili budući da se on tamo nije ni pojavio već je požurio na tulum s prijateljima.

Među veselim društvom našao se i Melo kojeg bi sve to moglo skupo koštati...

Dio španjolskih medija nagađa da bi ga katalonski klub mogao staviti na transfer-listu, a drugi dio vjeruje da kazna neće biti toliko žestoka, ali da je sada njegov status u klubu dodatno poljuljan. Jedna je opcija i da ga se s vremenom iskoristi kao dio paketa za novi lov na Neymara.

Problem je u cijeloj priči što se oglušio na klupski pravilnik i na druženje otišao bez dopuštenja, a pored svega, ovo mu nije ni prvi prekršaj ove prirode budući da je još u veljači posjetio Pariz zbog Neymarovog rođendanskog tuluma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Squad

Objavu dijeli 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

#BARCELONA#KAZNA#ARTHUR

Izdvojeno

09. srpanj 2020 13:39