StoryEditorOCM
Strani nogometkakva blamaža

Bahat stav navijača engleskog premijerligaša uvrijedio 'pola Europe': Utakmica neće biti prenošena u Engleskoj, ali zato hoće u 15 glupih država

Piše R.R.
2. siječnja 2019. - 21:06
2018-12-29T170406Z_762030136_RC118E22C120_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-FUL-HDD.JPG

Razumljiva je ljubav prema klubu, navijački žar i strast, ali ipak u svemu tome trebaju postojati i granice. Jer ponekad i nije pametno kazati sve što je "na pameti".

Utakmica Bristol Cityja i Huddersfielda u okviru trećeg kola FA Cupa, izazvala je burnu reakciju u engleskoj javnosti. Naime, utakmica je pomaknuta na početak u 18.30 sati zbog TV prijenosa, a da stvar bude još zanimljivija, utakmica niti u novom terminu neće biti prenošena u Engleskoj.

No TV signal će biti u 15 europskih država, što je dodatno razljutilo navijače Huddersfielda koji u svom bijesu nisu birali rječnik pa su tako "glupim" nazvali države koji će moći gledati ovaj susret.

- Nevjerovano! Utakmica neće biti prenošena u Engleskoj, ali zato hoće u 15 glupih država, kao što su Bugarska, Crna Gora, BiH, Albanija, Austrija, Slovačka, Srbija, Švicarska… - izjavili su bijesni navijači premijerligaša.

Postoji i ona poslovica "ponekad je bolje svašta pojesti, nego kazati", a navijači Huddersfielda bi se morali malo posuti pepelom i ispričati spomenutim državama. Naime one nisu "glupe" jer su osigurale TV-signal, a zbog čega se neće moći gledati u Engleskoj neka zapitaju ljude na odgovornim pozicijama. Jer u svemu su za sada samo oni ispali glupima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2022 23:44