StoryEditorOCM
Strani nogometdruštvene mreže

Ante Rebić napustio Bešiktaš: ‘Nisam ljut, samo sam jako tužan i posramljen‘

Piše Sport SD
30. srpnja 2024. - 12:55

Samo godinu dana Ante Rebić proveo je u Turskoj, došlo je vrijeme za rastanak s Bešiktašem. Prije godinu dana Rebić je potpisao ugovor težak dva i pol milijuna eura po sezoni, ali nije se naigrao. Dugo se Bešiktaš pokušavao ‘riješiti‘ Rebića, sada su se uspjeli dogovoriti.

Rebić se oglasio na društvenim mrežama...

- Dragi navijači Besiktasa, prošla sezona imala je dobar početak. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam toj ambiciji i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut, samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i bori se za pobjedu. Od danas sam napustio Bešiktaš. Hvala svima koji su pridonijeli. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Bešiktaš je u meni dobio velikog navijača - napisao je Rebić. 

Turci lansirali priču o nekadašnjem hrvatskom reprezentativcu: ostaje još godinu u Bešiktašu i onda odlazi u mirovinu

Kukumari su se ukiselili dok se čekaju službene objave na Poljudu; evo koja su se sve pojačanja ‘zavrtjela‘ u eteru

image
AFP

Čini da je povratak u Italiju sve izgledniji, trenutno su čak tri kluba Monza, Cagliari i Genoa zainteresirani za njegov angažman, vjerojatno će jedan od njih biti i konkurentniji u utrci za angažman.

Nekoliko puta strani mediji pisali su da je Rebić ponuđen Hajduku i Dinamu, ali da je glavna prepreka za posao bio iznos transfera ili posudbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 13:06