StoryEditorOCM
Strani nogometpišu španjolci

Ancelotti odlazi iz Reala na kraju sezone, a u velikom stilu se vraća miljenik navijača!

Piše SPORT SD
19. listopada 2023. - 21:36

Ime Joséa Mourinha ponovno se pojavilo u kuloarima Kraljevskoga kluba kao jedna od mogućih zamjena za Carla Ancelottija iduće sezone. Portugalski se stručnjak navodno vraća u velikom stilu jer ga brojni navijači Real Madrida sve glasnije podržavaju otkako se počeo spominjati kao kandidat za klupu Blancosa.

Mourinhov ugovor s Romom istječe sljedeće sezone i u Italiji već pretpostavljaju da ga neće produžiti. To je bio fitilj koji je zapalio glasine o njegovu mogućem povratku u Real Madrid, prenose Sportske novosti pisanje Munda Deportiva.

‘Special One‘ je 2013. na mala vrata napustio Kraljeve, a zamijenio ga je upravo Carlo Ancelotti. Godinama kasnije, 2019., ponovno se razmatrao njegov povratak kako bi zamijenio Lopeteguija, ali je Zidane tada potvrdio povratak na poziciju koju je odbio mjesecima prije.

image
AFP

Sada bi se uloge mogle promijeniti, dakle Portugalac bi zamijenio Talijana na klupi Real Madrida. Mourinho je trenutno jedno od imena koje se sve češće spominje, ali sve ovisi o tome što će se zapravo dogoditi s Ancelottijem. Ugovor mu istječe 2024. godine i ako mu Real Madrid ponudi produljenje, talijanski bi strateg takvu opciju navodno prihvatio.

Iako gotovo svi pretpostavljaju da će Ancelotti po isteku sezone preuzeti reprezentaciju Brazila, prava je istina da on još uvijek nema ništa potpisano s CBF-om i da čeka odluku iz španjolske prijestolnice.

Mourinho također čeka što će odlučiti predsjednik Kraljeva Florentino Pérez, koji na popisu mogućih zamjena za Ancelottija ima i Xabija Alonsa i Zidanea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:23