StoryEditor
Strani nogometlicemjerje na djelu?

'Vi ste takav klaun': napadač Arsenala oštro odgovorio svom bivšem poslodavcu na kritike da je otišao iz kluba samo zbog novaca

Piše A.J.
4. listopada 2019. - 00:39

Nakon što se direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke oštrom i zajedljivom kritikom osvrnuo na Aubameyangov odlazak u Arsenal, sugeriravši da je to učinio iz financijskih pobuda, danas je uslijedio odgovor gabonskog napadača.

'Vjerojatno će osjetiti toplinu oko srca kada pogleda svoj bankovni račun, ali srijedom će biti tužan jer će morati gledati Ligu prvaka na televiziji': direktor Borussije brutalno iskren o odluci bivšeg igrača

U tweetu koji je Aubameyang objavio stoji:

"Bolje da nikada ne progovorom o stvarnim razlozima napuštanja Dortmunda gospodine Watzke, vi ste takav klaun, sjećam se kada ste rekli da nikada nećemo prodati Ousmanea (nap. a. Dembelea) ali ste onda vidjeli više od 100 milijuna i bili ste prvi koji je zgrabio priliku. Nemojte mi molim vas vi govoriti o novcu. Pustite me na miru, molim vas".

Napadač Arsenala tako je vratio istom mjerom svom bišem poslodavcu i na neki način pokazao da u ovom slučaju vrijedi ona biblijska: "tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. listopad 2020 01:47