StoryEditor
Rukometnakon osam mjeseci

Veselin Vujović iznenada napustio klupu Zagreba, razlozi su osobne prirode

Piše Hina
22. svibnja 2020. - 13:23
Ranko Šuvar/Hanza Media

Nakon osam mjeseci provedenih za kormilom rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Veselin Vujović je zbog osobnih razloga podnio ostavku.

U klub je došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera.

Za to vrijeme klub se plasirao na Final Four SEHA-Gazprom lige, te je grupnu fazu Lige prvaka završio na sedmom mjestu sa pet osvojenih bodova. Zbog pandemije izazvane virusom Covid-19, hrvatsko prvenstvo i Kup se nisu igrali.

"Nažalost, zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb, ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti," kazao je 59-godišnji crnogorski stručnjak.

To je njegov drugi odlazak iz Zagreba nakon što je momčad hrvatskog prvaka vodio i od 2014. do 2016.

"Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak," izjavio je na odlasku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 18:34