StoryEditor
Rukometppd zagreb

Tonči Valčić novi pomoćnik Igoru Voriju

28. srpnja 2020. - 14:27
Bruno Konjević/HANZA MEDIA

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u utorak je započeo s ljetnim pripremama za novu sezonu, a zbog trenutačne epidemiološke situacije cijeli program održat će se u Zagrebu, u dvoranama "Kutija šibica" i Arena Zagreb.

"Znam da je malo neobično što ne idemo na visinske pripreme, ali i u Zagrebu imamo sve uvjete. Na pripreme kreću 22 igrača, što je puno i sigurno ćemo do kraja priprema reducirati brojku i da će neki igrači otići na posudbe u druge klubove gdje će igrati", izjavio je trener PPD Zagreba Igor Vori koji je u svoj stručni stožer doveo još jednog pomoćnika, svog dugogodišnjeg reprezentativnog suigrača Tonćija Valčića.

"Još dok sam bio na bivšoj dužnosti direktora reprezentacije zvao sam Tonćija da radi u savezu s mlađim kategorijama i stvarno mislim kako mladi igrači od njega mogu puno naučiti. Rekao sam da bi mi osobno, da sam sada mladi igrač, bila čast raditi s jednim Denisom Špoljarićem i jednim Tonćijem Valčićem koji su na svojim pozicijama bili neprikosnoveni tijekom karijere", dodao je Vori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

06. rujan 2020 19:33